Skorstensbesiktning

Skorstensbesiktning,provtryckning besiktning av nyinstallation i Stockholm utföres.

En skorstensbesiktning på sin eldstad/rökkanal genom en provtryckning är viktigt att göra för att få reda på om man kan elda säkert.

Bilden här intill visar en skorsten som läcker vid en yttertaksgenomföring på vinden. Sprickan som röken letar sig igenom är omöjlig att upptäcka på annat sätt än vid en provtryckning.

Är din rökkanal otät måste du alltid göra en glidgjutning eller montera ett syrafast rör för att du ska kunna elda säkert i din fastighet.

Mer information om det hittar du på skorstensrenovering

Skorstensbesiktning

Utför skorstensbesiktning om du ska köpa bostad med eldstäder i

Har du installerat en ny eldstad bör du också kontrollera detta och speciellt om du har gjort en bygganmälan / bygglov som säger att det ska besiktas av sakkunnig besiktningsman när arbetet är klart. En skorstensbesiktning för att kontrollera statusen på rökkanaler och eldstäder är klokt så att man vet att man eldar säkert.

Pris för skorstensbesiktning

2200:- kr inkl.moms gäller 1 objekt, för övriga objekt tillkommer 700 kr inkl.moms per objekt.

Det självklara valet inom skorstensrenovering,avloppsrensning,ventilation i Hälsingland,Stockholm,Göteborg

...har Skorstensbesiktning,  sotning/rengöring och skorstensrenovering som huvudsakliga arbetsområden. Vi är ditt fullserviceföretag inom skorsten, ventilation,rör,vvs, rengöring, kontroll av Imkanal.Har du problem med din Eldstad,Skorsten,Ventilation eller avlopp kan vi alltid hjälpa dig.

Utnyttja ROT-avdraget

Du kan givetvis utnyttja ROT avdraget på arbetskostnaden när du anlitar oss.

Kontakta oss